Voorstellen

Webpassie wordt gerund door Madelèn Essens.
Zij is 1965 geboren te Bleiswijk.

Madelen EssensNa een verhuizing naar Joure heeft zij in 1998 haar eerste website gemaakt, die gaat over mezen, nestkasten en verzamelobjecten met mezen. De site werd regelmatig bezocht, wat haar motiveerde de site regelmatig te voorzien van nieuwe informatie.
De website leidde tot meerdere verzoeken voor het maken van andere websites.

In 1985 is zij begonnen met programmeren op een Commodore 64 computer in de programmeertaal Basic. Daarna deed zij ervaring op in Pascal, SAS en PHP.

Uiteindelijk heeft deze ‘uit de hand gelopen hobby’ er toe geleid dat zij het bedrijf Webpassie begin 2009 gestart heeft. Webpassie maakt en optimaliseert websites van bedrijven en particulieren. Omdat de site’s met veel passie worden gemaakt, is het logo dan ook een passiebloem.

Als programmeur en puzzelaar in hart en nieren vindt zij juist de technische realisatie van websites het meest interessant.

Naast www.webpassie.nl is Madelèn ook eigenaar van www.madelen.nl waarin zij haar computerlessen promoot. Computerles geven werd al gedaan tijdens uitleggen van het kunnen aanpassen van websites. Uitbreiding naar allerlei lessen op computergebied was een logische uitbreiding.

Madelèns sterke punten zijn vooral zorgvuldigheid, flexibiliteit, betrokkenheid, collegialiteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Verder is zij rustig, stressbestendig en klantgericht. Door haar jarenlange ervaring kan ze prima zelfstandig werken maar ook in teamverband.
Webpassie heeft ervaring met het zelfstandig analyseren en uitvoeren van de opdrachten.